Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/sannevanderput.nl/www/textpattern/lib/constants.php on line 149 sanne van der put: Keynote (2009)
Go to content Go to navigation Go to search

Keynote (2009)

“een funky feestje”

Anthony Piumara, Trouw:

β€œ…Toek Numan begon ook zacht, met de fluisterende zangers van de Coolsingers die de nieuwe geluidsinstallatie van de grote zaal daarmee inwijdden. Daarna werd het al snel een funky feestje, waarin de Coolsingers over het podium bewogen en toch zuiver en ritmisch strak bleven. Goed spel ook van het Doelenensemble. Goed gevonden was de rol van een dansende en met papieren strooiende keynote-spreker, die uiteindelijk burgemeester Aboutaleb naar zijn katheder leidde.”

Frits van der Waa, Volkskrant:

β€œHet applaus voor het eerste stuk is maar nauwelijks verklonken of er klinkt een vreemd gefluister, en opeens staan er in het publiek jonge mannen op, die zachtjes pratend oprukken naar het podium, en daar overgaan in een zoemzang die steeds verder uitbot. Instrumenten, film en choreografie zaaien opwinding, en tenslotte trekken de zangers van het mannenkoor de Coolsingers weer de zaal in en vormen een erehaag voor burgemeester Aboutaleb, die natuurlijk niet mag ontbreken bij de feestelijke heropening van de Grote Doelenzaal, afgelopen vrijdag in Rotterdam.”