Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/sannevanderput.nl/www/textpattern/lib/constants.php on line 149 sanne van der put: Ik likte de deodorant van een straathoer (2001)
Go to content Go to navigation Go to search

Ik likte de deodorant van een straathoer (2001)

“Toneel en dans op hoog nivo”

A. Buitenhuis, Loosduinse Krant:

“Dit is toneelspel en dans op hoog nivo, niet alleen door de kwaliteit maar ook omdat deze twee disciplines zo functioneel in zo’n innige omstrengeling worden vertoond.”
“Ook de dansperformance is gekleurd met de tederheid van de liefde, waardoor dit cynische spel over de zelfkant van de samenleving draaglijk wordt.”

Angela van Kleef, Haagsche Courant:

“Aan de prestaties van de spelers werd een enorme diepte toegevoegd met een verdubbeling van beide persoonlijkheden door de balletdansers Sanne van der Put en Froilan Medina Hernandez.
(......) Humor, felheid, loomheid en sensualiteit wisselden elkaar af in mooie beelden en bewegingen. Maar geen moment stond de dans los van de beide acteurs en nu en dan wisselden de partners, wat resulteerde in een bijzonder vloeiend totaal.”

Bert Jansma, Haagsche Courant:

“(.....) Drang weet echter van die aanwezige dubbelheid een deugd te maken. Naast de 2 acteurs staan hier namelijk 2 dansers (Sanne van der Put en Froilan Medina Hernandez). (.....) Die dans is geen illustratie, maar eerder een commentaar, een aanraken van dingen die achter de woorden schuilen.”